Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd door Uitgekookt!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Cordon bleu maaltijd bezorgen

Interesse in een bezorgmaaltijd met Cordon bleu? Heerlijk smullen van bijvoorbeeld Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie? Maar ontbreekt het je aan tijd? Een dagverse maaltijd bezorgen kan je in die zin uit de brand helpen. Zo’n verse maaltijd van een bekende partij als www.budget-meals.nl maak je vliegensvlug warm. Een paar minuten in de oven (doorgaans rond de 500 watt) of magnetron en je kunt aan tafel gaan. In korte tijd kan je aanschuiven aan tafel en genieten. Het goede nieuws: Cordon bleu bezorgmaaltijden zijn tegenwoordig een stuk gezonder. Weinig zout/suiker en ‘t bevat veel belangrijke voedingsstoffen. Daarbovenop proeft het ook bijzonder goed. Een tafeltje dekje maaltijd van bijvoorbeeld Diepvriesman of Kook jij of ik is al jaren in trek bij de vaste klanten.

Het comfort van een bezorgmaaltijd met Cordon bleu

  • De menu’s van bijvoorbeeld Maaltijdenexpres maak je supersnel warm (gemiddeld zo’n 6 minuten)
  • Doet amper onder voor zelf gekookte maaltijd
  • Veel variatie (bijvoorbeeld Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie)
  • Vaak gratis thuisbezorgd (vaak moet je wel 3 gerechten kiezen)
  • Zowel koelvers, dagvers als koelverse maaltijden mogelijk
  • Bestel direct meerdere maaltijden mee (bijvoorbeeld Penne vier kazen, uitgebakken spekjes)

Hoe kan ik een Cordon bleu bezorgmaaltijd bestellen?

Tafeltje Dekje maaltijden met Cordon bleu zijn erg gangbaar. Met name geliefd onder onderen. Vrijwel elke maaltijd aan huis service neemt het wekelijks op in het menu. Ga het zelf maar eens na bij bijvoorbeeld Willem & Drees en vanzelfsprekend Lekker Thuis. Vergeet niet: veel organisaties werken met een wisselend weekmenu. Het is nu week dinsdag 15 jun. Navigeer naar het menu van deze week, en achterhaal of een Cordon bleu magnetronmaaltijd er op dit moment tussen staat. Is dit niet het geval? Niet getreurd. Genoeg andere lekkere menu’s. Ga eens voor een maaltijd zoals Runderhachee met rode kool / Oosterse zalm. Welke maaltijdservice bezorgt bij jou? Ontdek snel welke bedrijven langskomen in Tafeltje Dekje Tilburg.

Cordon bleu tafeltje dekjeaanvragen maaltijd Advertentie: Voordelig uitgekookt proefpakket


zoek maaltijdservice

Cordon bleu tafeltje dekje week dinsdag 15 jun
Ons systeem heeft nog geen kant-en-klaar maaltijden met Cordon bleu gevonden. Ontdek nu alle Dagverse maaltijd info, handig bij elkaar.


Tafeltje Dekje met Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie bestellen

Een veelzijdig diner bereiden is niet moeilijk. Een aantrekkelijk tafeltje dek je gerecht met Cordon bleu is bijv. Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie. Hoe maak ik dit klaar? Simpel: zet het kort in de magnetron op om en nabij 700 watt. Bekijk de verpakking voor de specfieke instructies. De meeste bezorg maaltijden bereid je zo. Dit werkt ook zo met een tafeltje-dekje maaltijd als Macaronischotel of Broccoli rollade schotel. Bezorgmaaltijden (voor senioren) met Cordon bleu zijn er in 3 vormen:

  • Dagverse diners: dezelfde dag bereid en het meest gezond
  • Koelverse maaltijden: De maaltijd bewaar je ongeveer 7 dagen op 7 graden (in de koelkast).
  • Vriesverse gerechten: Lang bewaren, handig om achter de hand te hebben.

Bekijk instructies op verpakking van de verse maaltijd voor ouderen
Leveranciers van maaltijden als Mathijs Maaltijdbox en Aldi vermelden dit vrijwel altijd netjes. De details tref je aan op de buitenkant van de Cordon bleu kant en klaar maaltijd. Kies eens voor een ambachtelijke Pasta bezorgmaaltijd. Niet duidelijk? De maaltijdbezorging-klantenservice staat voor je klaar.