Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Dagverse maaltijd

Trek in een stevige Dagverse maaltijd? Er valt enorm veel te kiezen. Bekende supers als Dekamarkt + Intermarche maar ook aanbieders van maaltijden zoals Marley Spoon zijn erin gespecialiseerd. Een heerlijke Dagverse maaltijd vind je online al voor €2,85. Snel en eenvoudig bezorgd waar en wanneer jij wil. Uitmuntende avondmaaltijden als bijvoorbeeld Rundergehaktballetjes satésaus, taugé-kool-paprikamix en nasi goreng bereid je eenvoudig in de magnetron of oven. 65-plussers kopen hun Dagverse maaltijden het liefst bij een maaltijdservice als Uitgekookt en Wesselius maaltijden. Eerlijke aanbieders die gespecialiseerd zijn in ouderenmaaltijden. Vaak bezorgen ze gratis. Tevens weten ze om te gaan met diëten als Het Appeltje Eitje dieet. Gezinnen kiezen daarentegen vaak voor supers zoals Aldi en Delhaize. De reden? In de regel is het voordeliger. Daarnaast bestel je hier direct alle wekelijkse boodschappen als Bonduelle Gebroken sperzieboontjes fijn of Groentespread doperwten-munt. Het is tegenwoordig al populair bij de Tafeltje dekje Sittard en lokale Tafeltje dekje Den Helder. bezorgen-Dagverse maaltijdaanvragen maaltijd

Een Dagverse maaltijd thuisbezorgen?

Ben jij wel toe aan een Dagverse maaltijd? Maar wil je de deur niet uit? Ontdek vandaag nog de bezorgservice van Maaltijdenexpres of van de supermarkt Dirk. Deze bedrijven bezorgen jouw maaltijden goedkoop thuis of op je werk. Hubertina (61) laat de laatste tijd wel eens een Dagverse maaltijd bezorgen. “Zelf koken is niet altijd meer mogelijk. Geweldig hoe snel ik dit kan opwarmen. Ik ga vaak voor iets als Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree, echter ook Viergroentenstamppot, gehaktbal vind ik ook genieten. Echt een aanrader!”

De voordelen van Dagverse maaltijden laten bezorgen

  • Je kiest zelf wat er op het menu staat
  • Het bezorgen gaat gemakkelijk
  • Het staat in no-time op tafel
  • Caloriearm wordt ook aangeboden
  • Laat dit niet aan je voorbij gaan: Goedkope maaltijd

Recensie over Dagverse maaltijden bestellen

Albert uit de plaats Roermond geniet al maanden van Dagverse maaltijden. De favorieten zijn Stamppot Spruitjes en ook Stamppot Spitskool. Vorige week kocht ik nog Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen”. Hoe het komt dat ik van Dagverse maaltijden smikkel? Het is super eenvoudig. Overdag ben ik veel tijd kwijt aan Pokeren. Daarom heb ik weinig tijd om in de keuken te staan. Een Dagverse maaltijd kent dan puur en alleen pluspunten”. Kan jij ook niet wachten? Ook eens genieten van kant-en-klaar maaltijden? Koop direct via internet! Ga naar www.lekker-thuis.nl/ of loop snel binnen bij Albert Heijn. Er is keuze genoeg. Het gemak dat je daar vindt is dat boodschappen als Cadeautjes of Wax ook te koop zijn. Veelbestelde menu’s zijn Chili con carne en Ovenshotel. Neem van ons aan: bestel Dagverse maaltijden online en bespaar tijd.