Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Gehaktbal maaltijd bezorgen

Zin in een bezorgmaaltijd met Gehaktbal? Bijvoorbeeld iets culinairs zoals Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen? Heb je doorgaans geen zeeën van tijd? Een verse maaltijd bezorgen kan dan een hele redding zijn. Zo’n verse maaltijd van bijvoorbeeld www.mycooks.nl “kook” je heel eenvoudig. Luttele minuutjes in je oven (vaak op 500 – 600 watt) of magnetron en je kunt het direct nuttigen. Binnen 10 minuten geniet je gewoon van een lekker maal. Goed om te weten: Gehaktbal bezorgmaaltijden zijn al veel gezonder dan 5 jaar geleden. Zoutarm en ‘t bevat veel belangrijke voedingsstoffen. Qua smaak is het ook enorm verbeterd. Een tafeltje dekje maaltijd van onder meer Gewoon lekker thuis en ook Vers Voor Thuis wordt niet voor niets vaak besteld door trouwe consumenten.

De voordelen van een bezorgmaaltijd met Gehaktbal

  • De kant-klaar-maaltijden van bijv. Maaltijdgemak.nu maak je supersnel warm (meestal korter dan tien minuten)
  • Doet amper onder voor zelf gekookte maaltijd
  • Genoeg te kiezen (denk aan Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen)
  • Gratis bezorgd, thuis of op je werk (bij 3 gerechten of meer)
  • Je kunt kiezen uit vriesvers, dagvers of koelvers
  • Keuze uit nog veel meer lekkere menu’s (denk aan Zalmfilet in roomsaus)

Hoe kan ik een Gehaktbal bezorgmaaltijd bestellen?

Tafeltje Dekje maaltijden met Gehaktbal zijn nog altijd een hardloper. Sinds de opkomst van tafeltje dekje al veel besteld. Zo’n beetje elke denkbare maaltijd aan huis service neemt het wekelijks op in het menu. Denk aan Food Connect en natuurlijk Vers aan tafel. Let op: veel organisaties werken met een wisselend weekmenu. De huidige week is week dinsdag 26 jan. Navigeer naar het menu van deze week, en zie of een Gehaktbal magnetronmaaltijd er deze week tussen staat. Staat het er niet tussen? Helaas, echter: Er is nog zoveel meer. Ga eens voor een maaltijd zoals Gehakt in roomsaus of misschien Kalkoenfilet in jus, worteltjes en aardappelpuree. Welke organisatie bezorgt maaltijden jouw woonplaats? Check nu welke organisaties bijvoorbeeld bezorgen in Tafeltje Dekje Vlaardingen.

Gehaktbal tafeltje dekjeaanvragen maaltijd

Gehaktbal tafeltje dekje week dinsdag 26 jan
Ons systeem heeft nog geen kant-en-klaar maaltijden met Gehaktbal gevonden. Ga naar alle Makkelijke maaltijd info in ons overzicht.


Tafeltje Dekje met Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen bestellen

Een lekkere maaltijd op tafel zetten gaat snel en moeiteloos. Een heerlijk tafeltje dek je gerecht met Gehaktbal is natuurlijk Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen. Hoe bereid ik dit? Nou, niet moeilijk: zet het kort in de magnetron op zo’n 600 watt. Lees altijd vooraf de instructies. Het gros van de bezorg maaltijden maak je zo klaar. Dit is niet anders voor bijv. een diepvriesmaaltijd zoals Rundergehaktbal met hopjesjus. Blauwe bliksem met peer of juist Halskarbonade met jus en andijviestamppot met spekjes. Bezorgmaaltijden (voor senioren) met Gehaktbal zijn er in verschillende varianten:

  • Dagverse diners: deze eet je op dezelfde dag als het bereid is
  • Koelverse maaltijden: Het eten bewaar je ongeveer 7 dagen in de koelkast.
  • Vriesverse gerechten: Geschikt om langer te bewaren.

Lees eerst de manier van opwarmen van de verse diepvriesmaaltijd
Partijen als Easy Meal en ook Uitgekookt vermelden dit vrijwel altijd netjes. Het stappenplan zie je op het label van de Gehaktbal kant en klaar maaltijd. Een van de meest bestelde gerechten: Asperges bezorgmaaltijd. Onzeker over de bereidingswijze? Bel/mail/chat dan met de maaltijdbezorging.