Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Groenteburger maaltijd bezorgen

Interesse in een bezorgmaaltijd met Groenteburger? Heerlijk smullen van bijvoorbeeld Groenteburger, prei, aardappelen? Maar ontbreekt het je aan tijd? Een verse maaltijd bezorgen kan je in die zin uit de brand helpen. Een verse maaltijd van een aanbieder als www.marleyspoon.nl “kook” je heel eenvoudig. Eventjes in de oven (doorgaans rond de 500 watt) of magnetron en smullen maar. In korte tijd kan je een prima gerecht nuttigen. Het goede nieuws: Groenteburger bezorgmaaltijden worden steeds gezonder. Weinig e-nummers en veel groenten. Qua smaak is het ook enorm verbeterd. Een tafeltje dekje maaltijd van bijvoorbeeld PLUS en natuurlijk Eet Gemak wordt niet voor niets vaak besteld door trouwe consumenten.

De voordelen van een bezorgmaaltijd met Groenteburger

  • De gerechten van onder andere Van Smaak zijn zo klaar om te eten (gemiddeld zo’n 6 minuten)
  • Nauwelijks te onderscheiden van zelf koken
  • De keuze is reuze (wat dacht je van Groenteburger, prei, aardappelen)
  • Gratis bezorgd, thuis of op je werk (vergeet niet dat je minimaal 3 gerechten dient te kiezen)
  • Kies uit dagvers, koelvers of vriesvers
  • Combineer met andere heerlijke menu’s (bijv. Kipfilet in saus)

Hoe kan ik een Groenteburger bezorgmaaltijd bestellen?

Tafeltje Dekje maaltijden met Groenteburger zijn erg gangbaar. Met name geliefd onder onderen. Bijna iedere maaltijd aan huis service biedt het dan ook aan. Voorbeelden zijn Deen of Vers Voor Thuis. Echter: het menu is vaak elke 7 dagen weer anders. Momenteel leven we in week zondag 9 mei. Download het weekmenu, en bekijk of een Groenteburger magnetronmaaltijd er op dit moment tussen staat. Is dit niet het geval? Niks aan de hand. Er bestaan voldoende heerlijke alternatieven. Neem nu zoiets als Penne pesto, kip, groene groenten of misschien Rundvlees in basilicumsaus. Welke maaltijdservice bezorgt bij jou? Check nu welke organisaties bijvoorbeeld bezorgen in Tafeltje Dekje Heerlen.

Groenteburger tafeltje dekjeaanvragen maaltijd

Groenteburger tafeltje dekje week zondag 9 mei
Ons systeem heeft nog geen kant-en-klaar maaltijden met Groenteburger aangetroffen. Bekijk alle Thuismaaltijd info, handig bij elkaar.


Tafeltje Dekje met Groenteburger, prei, aardappelen bestellen

Een voedzame maaltijd klaarmaken is niet moeilijk. Een aantrekkelijk tafeltje dek je gerecht met Groenteburger is vanzelfsprekend Groenteburger, prei, aardappelen. Hoe maak ik dit klaar? Simpel: warm het even op in je magnetron op zo’n 700 watt. Bekijk de verpakking voor de specfieke instructies. Meestal kan je een bezorg maaltijd zo bereiden. Zo makkelijk kan het dus ook met een ouderen-maaltijd als Halskarbonade met jus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen en Kipvink in jus. Bezorgmaaltijden voor senioren met Groenteburger zijn er in verschillende soorten:

  • Dagverse diners: dezelfde dag nog gekookt en genuttigd.
  • Koelverse maaltijden: De maaltijd bewaar je een aantal dagen op plusminus 7 graden celcius (in de koelkast).
  • Vriesverse gerechten: Bewaar je een maand of langer in de diepvries.

Lees eerst de manier van opwarmen van de verse maaltijd
Organisaties als Maaltijdenexpres of Kievit zijn hier doorgaans heel helder over. De “handleiding” vind je terug op de doos van de Groenteburger kant en klaar maaltijd. Kies eens voor een ambachtelijke Linzensoep bezorgmaaltijd. Niet duidelijk? Neem dan contact op met de maaltijdbezorging.