Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Hachee maaltijd bezorgen

Behoefte aan een bezorgmaaltijd met Hachee? Heerlijk smullen van bijvoorbeeld Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen? Wil je dit vooral snel op tafel hebben staan? Een (diepvries) maaltijd bezorgen is dan misschien iets voor jou. Zo’n verse maaltijd van een bekende partij als www.vansmaak.nl “kook” je heel eenvoudig. Slechts een paar minuten in oven (550 watt) of magnetron en het is helemaal klaar om te eten. In relatief korte tijd kan je aanschuiven aan tafel en genieten. Vergeet niet: Hachee bezorgmaaltijden zijn best gezond. Weinig zout/suiker en boordevol vitamines. Daarbovenop proeft het ook bijzonder goed. Een tafeltje dekje maaltijd van bijvoorbeeld Etume en natuurlijk Hoogvliet wordt niet voor niets vaak besteld door trouwe consumenten.

Het gemak van een bezorgmaaltijd met Hachee

  • De gerechten van onder andere Aldi zijn zo klaar om te eten (zo’n 8 minuten)
  • Doet amper onder voor zelf gekookte maaltijd
  • De keuze is reuze (wat dacht je van Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen)
  • Meestal zonder extra kosten thuis afgeleverd (minimale afname vaak 3 gerechten)
  • Maaltijden in vriesverse, dagverse en koelverse varianten
  • Combineer met andere heerlijke menu’s (bijv. Kip kantonees, rijstmix)

Hoe kan ik een Hachee bezorgmaaltijd bestellen?

Tafeltje Dekje maaltijden met Hachee zijn zeer in trek. Met name geliefd onder onderen. Zo’n beetje elke denkbare maaltijd aan huis service geeft hier dan ook gehoor aan. Check het maar bij onder andere HelloFresh en niet te vergeten Eet Smakelijk. Let op: veel organisaties werken met een wisselend weekmenu. Het is nu week vrijdag 27 nov. Ga naar het weekmenu, en zie of een Hachee magnetronmaaltijd beschikbaar is. Deze week niet op voorraad? Niks aan de hand. Er zijn voldoende heerlijke alternatieven. Kies bijvoorbeeld eens voor Blinde vink, bietjes, aardappelschijfjes in kaassaus of misschien Varkensprocureur in jus. Wordt het bij jou bezorgd? Bekijk direct wie er bezorgt in bijvoorbeeld Tafeltje Dekje Doetinchem.

Hachee tafeltje dekjeaanvragen maaltijd

Hachee tafeltje dekje week vrijdag 27 nov
Geen actuele kant en klaar maaltijd met Hachee aangetroffen. Check het overzicht met alle Dagverse maaltijd info in ons overzicht.


Tafeltje Dekje met Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen bestellen

Een smaakvol gerecht klaarmaken gaat snel en moeiteloos. Een vaak gekozen tafeltje dek je gerecht met Hachee is natuurlijk Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen. Hoe maak ik dit klaar? Dat gaat heel easy: plaats het max. 10 minuten in de magnetron op om en nabij 650 watt. Check altijd de instructies. Vaak kan je een bezorg maaltijd zo “koken”. Dit is niet anders voor bijv. een diepvriesmaaltijd zoals Kip op Brabantse wijze met Parijse worteltjes en aardappelpuree of juist Kaaskroketjes. Bezorgmaaltijden (voor senioren) met Hachee zijn er in 3 vormen:

  • Dagverse diners: dezelfde dag nog gekookt en genuttigd.
  • Koelverse maaltijden: Het eten bewaar je ongeveer een week in de koelkast.
  • Vriesverse gerechten: Voor in de vrieskist.

Check de bereidingswijze op het karton van de verse kant en klaar maaltijd
Leveranciers van maaltijden als Budget meals of PLUS vermelden dit vrijwel altijd netjes. Het stappenplan kan je bekijken op het label van de Hachee kant en klaar maaltijd. Een populaire maaltijd is bijvoorbeeld: Erwtensoep bezorgmaaltijd. Onzeker over de bereidingswijze? Dan kan je altijd bellen met de maaltijdbezorging.