Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Italiaanse maaltijd

Trek in een stevige Italiaanse maaltijd? Er valt enorm veel te kiezen. Bekende supers als Jumbo of Makro en juist ook verzorgers van maaltijden zoals Thuisafgehaald zijn hierin prima keuzes. Een lekkere Italiaanse maaltijd vind je online al voor €3,25. Comfortabel bezorgd bij jou aan huis. Delicieus gerechten als bijvoorbeeld Halskarbonade met mosterdjus en rode bieten, gekookte aardappelen verwarm je snel in de magnetron of oven. Bejaarden kopen hun Italiaanse maaltijden vaak bij een maaltijdservice zoals Lekker Thuis en Regiomeal. Prima bedrijven die zich met name richten op seniorenmaaltijden. Ook komen ze vaak gratis bezorgen. Bovendien respecteren ze diëten als Candida dieet. Jongere mensen kiezen daarentegen vaak voor supers zoals Vomar of Delhaize. De reden? In de regel is het voordeliger. Daarnaast vind je hier je overige boodschappen zoals Smaakt Kikkererwten en Iglo Bladspinazie deelblokjes. Dit wordt al veel gedaan bij de Tafeltje dekje Dordrecht en de Tafeltje dekje Amsterdam. bezorgen-Italiaanse maaltijdaanvragen maaltijd

Een Italiaanse maaltijd bezorgen aan huis?

Ben jij wel toe aan een Italiaanse maaltijd? Maar liever niet naar de supermarkt? Maak dan gebruik van de bezorgservice van Apetito of van de supermarkt Coop. Deze organisaties bezorgen jouw maaltijden eenvoudigbij je thuis. Leo (66) laat geregeld een Italiaanse maaltijd bezorgen. “Zelf koken is niet altijd meer mogelijk. Geweldig om het zo even in de magnetron te doen. Ik houd van Boeuf bourguignon, gemengde groenten en aardappelpuree maar ook Kalkoenfilet in jus, spinazie a la crème en gekookte aardappelen is super lekker. Echt een aanrader!”

Het gemak van Italiaanse maaltijden bezorgen aan huis

  • Heel veel gezonde gerechten
  • Het wordt gewoon bij je thuisbezorgd
  • Het staat in no-time op tafel
  • Bevatten nauwelijks E-nummers
  • Ook interessant om te bekijken: Stoommaaltijd

Recensie over Italiaanse maaltijden bestellen

Nienke uit de regio Amsterdam heeft veel ervaring met Italiaanse maaltijden. De favorieten zijn Snijbonen en ook Stamppot Prei. “Laatst had ik Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen”. De reden waardoor ik van Italiaanse maaltijden houdt? De eenvoud is doorslaggevend. Door de weeks ben ik druk met Boogschieten. Daarom heb ik weinig tijd om te koken. Een Italiaanse maaltijd heeft dan veel voordelen”. Kan jij ook niet wachten? Ook proeven van fantastische kant-en-klaar maaltijden? Bestel dan online! Bezoek www.meatenmeals.nl of loop snel binnen bij Boni. Diversiteit in overvloed. Het gemakkelijke van die winkels is dat boodschappen als Pindakaas en Burgers ook te koop zijn. Lekkere gerechten zijn Forel maar ook Stamppot Hutspot. Onze tip: bestel Italiaanse maaltijden online en bespaar tijd.