Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kebab maaltijd bezorgen

Trek in een bezorgmaaltijd met Kebab? Genieten van iets zoals Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat? Maar heb je maar weinig tijd? Een verse maaltijd bezorgen is waarschijnlijk meer dan welkom. Zo’n verse maaltijd van bijvoorbeeld www.ekoplaza.nl maak je vliegensvlug warm. Luttele minuutjes in je oven (doorgaans rond de 500 watt) of magnetron en het is helemaal klaar om te eten. Binnen 10 minuten kan je aanschuiven aan tafel en genieten. Wist jij dat? Kebab bezorgmaaltijden zijn tegenwoordig een stuk gezonder. Indien gewenst gluten en lactose vrij en veel groenten. Last but not least: mensen zijn tevreden over de smaak. Een tafeltje dekje maaltijd van onder andere Regiomeal en ook 3B Diner ontvangt veel positieve recensies.

Het grote voordeel van een bezorgmaaltijd met Kebab

  • De diepvries-gerechten van onder meer Maaltijdenexpres bereid je enorm snel (7 – 8 minuten vaak)
  • Nauwelijks te onderscheiden van zelf koken
  • De keuze is reuze (wat dacht je van Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat)
  • Het wordt gratis bij je afgeleverd (houd rekening met minimale afname van 3 gerechten)
  • Koelvers, vriesvers of dagvers
  • Haal ook andere menu’s in huis (bijv. Verse worst met jus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree)

Hoe kan ik een Kebab bezorgmaaltijd bestellen?

Tafeltje Dekje maaltijden met Kebab zijn nog altijd een hardloper. Sinds de opkomst van tafeltje dekje al veel besteld. Bijna iedere maaltijd aan huis service neemt het wekelijks op in het menu. Denk hierbij aan partijen als Emte of Easy Meal. Echter: de menu’s wisselen vaak per week. De huidige week is week zondag 9 mei. Navigeer naar het menu van deze week, en achterhaal of een Kebab magnetronmaaltijd er op dit moment tussen staat. Kan je het niet vinden? Geen probleem. Er is nog zoveel meer. Wat dacht je van Rundergehaktbal in jus of natuurlijk Rabarbercompote. Kan jij deze thuis laten komen? Bekijk direct wie er bezorgt in bijvoorbeeld Tafeltje Dekje Amsterdam.

Kebab tafeltje dekjeaanvragen maaltijd

Kebab tafeltje dekje week zondag 9 mei
Geen actuele kant en klaar maaltijd met Kebab gevonden. Ontdek nu alle Makkelijke maaltijd info voor het weekmenu.


Tafeltje Dekje met Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat bestellen

Een voedzame maaltijd “koken” kan iedereen. Een voorbeeld van een lekker tafeltje dek je gerecht met Kebab is vanzelfsprekend Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat. Hoe warm ik dit op? Nou, niet moeilijk: eventjes in je magnetron op zo’n 600 watt. Op de verpakking staan de details. Het opwarmen van een bezorg maaltijd gaat doorgaans zo. Hetzelfde geldt voor een opwarm-maaltijd als Verse worst met jus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree en niet te vergeten Verse worst in jus. Bezorgmaaltijden voor senioren met Kebab zijn er in verschillende soorten:

  • Dagverse diners: deze eet je op dezelfde dag als het bereid is
  • Koelverse maaltijden: Het eten bewaar je ongeveer een week op 7 graden (in de koelkast).
  • Vriesverse gerechten: Bewaar je een maand of langer in de diepvries.

Lees altijd de handleiding op de verpakking van de verse maaltijd
Aanbieders zoals Puur Culinair en natuurlijk Alleszelf.nl geven dit concreet aan. Het stappenplan kan je bekijken op de buitenkant van de Kebab kant en klaar maaltijd. Bekijk ook deze maaltijd: Varkenshaas bezorgmaaltijd. Onzeker over de bereidingswijze? Bel/mail/chat dan met de maaltijdbezorging.