Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Ovenmaaltijd

Trek in een stevige Ovenmaaltijd? De keuze is enorm! Supermarkten als Hoogvliet of Picnic maar ook aanbieders van maaltijden zoals Marley Spoon zijn erin gespecialiseerd. Een stevige Ovenmaaltijd vind je online al voor €2,95. Comfortabel bij jou thuisbezorgd. Fantastische recepten zoals Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree bereid je eenvoudig met je magnetron. 65-plussers scoren hun Ovenmaaltijden vaak bij een maaltijdservice zoals Kook jij of ik en Maaltijdgemak.nu. Klantgerichte bedrijven die zich met name richten op seniorenmaaltijden. Vaak bezorgen ze gratis. Daarnaast respecteren ze diëten als Fit for Life dieet. Jongeren kiezen daarentegen vaak voor supers zoals Emte of Attent. Waarom? De prijs per maaltijd ligt lager. Bovendien bestel je hier direct andere benodigde boodschappen als Del Monte Mandarijnen op sap en/of Bonduelle Tuinerwtjes extra fijn. Veel mensen proberen het al via de Tafeltje dekje Waalwijk of de regio Tafeltje dekje Middelburg. bezorgen-Ovenmaaltijdaanvragen maaltijd

Een Ovenmaaltijd laten bezorgen?

Ben jij wel toe aan een Ovenmaaltijd? Maar wil je de deur niet uit? Geniet dan van het gemak van de bezorgservice van Easy Meal of van de supermarkt Coop. Deze aanbieders bezorgen de maaltijd soms gratis thuis of op je werk. Hendrica (78) laat de laatste tijd wel eens een Ovenmaaltijd bezorgen. “Koken is soms lastig. Ideaal om het zo even in de magnetron te doen. Ik ga vaak voor iets als Rundergehaktbal met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen maar Visfilet met gemengde groenten en krieltjes met peterselie vind ik ook genieten. Ik zou zeggen, probeer het eens!”

De voordelen van Ovenmaaltijden bezorgen

  • Recepten op basis van jouw voorkeur
  • Na bezorging koel te bewaren
  • Ook buitenlandse keuken
  • Is gezond en voedzaam
  • Laat dit niet aan je voorbij gaan: Eenpersoonsmaaltijd

Ervaringen met Ovenmaaltijden bestellen

Elza uit de plaats Utrecht gebruikt al langere tijd Ovenmaaltijden. Het liefste eten we Bruine bonen en natuurlijk Boerenkool. “In de laatste bestelling zat Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen”. De reden waardoor ik van Ovenmaaltijden houdt? De eenvoud is doorslaggevend. Door de weeks ben ik druk met Gewichtheffen. Hierdoor lukt het me niet altijd om een maaltijd te bereiden.Een Ovenmaaltijd kent dan puur en alleen pluspunten”. Wil jij net als deze klant ook eens genieten van kant-en-klaar maaltijden? Wacht dan niet langer! Klik op www.wesseliusmaaltijden.nl of bezoek een winkel van Jumbo. Altijd wat nieuws te kiezen. Het ideale daarvan in dat boodschappen als Vuilniszakken en Koolzuurhoudend ook te koop zijn. Veelbestelde menu’s zijn Varkensfilet en Bruine bonen. Neem van ons aan: bestel Ovenmaaltijden online en haal de chef in huis.