Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Pasta maaltijd bezorgen

Ben jij op zoek naar een bezorgmaaltijd met Pasta? Misschien wel een recept zoals bijv. Pastaschotel: kip met broccoli? Maar ontbreekt het je aan tijd? Een dagverse maaltijd bezorgen is waarschijnlijk meer dan welkom. De verse maaltijd van organisaties als www.willemendrees.nl maak je vliegensvlug warm. Luttele minuutjes in je oven (550 watt) of magnetron en je kunt aanvallen. Binnen 10 minuten kan je een prima gerecht nuttigen. Het goede nieuws: Pasta bezorgmaaltijden zijn tegenwoordig een stuk gezonder. Weinig e-nummers en voldoende vlees. Daarbovenop proeft het ook bijzonder goed. Een tafeltje dekje maaltijd van partijen als Maaltijdservice.nl en natuurlijk Lidl doet nauwelijks onder voor een “echte” maaltijd.

Het gemak van een bezorgmaaltijd met Pasta

  • De diepvries-gerechten van onder meer COOP bereid je enorm snel (zo’n 8 minuten)
  • Doet amper onder voor zelf gekookte maaltijd
  • De keuze is reuze (wat dacht je van Pastaschotel: kip met broccoli)
  • Gratis bezorgd, thuis of op je werk (vaak moet je wel 3 gerechten kiezen)
  • Maaltijden in vriesverse, dagverse en koelverse varianten
  • Combineer met andere heerlijke menu’s (bijv. Bami, quorn, satésaus)

Hoe kan ik een Pasta bezorgmaaltijd bestellen?

Tafeltje Dekje maaltijden met Pasta zijn onverminderd populair. Een maaltijd dat we al jaren kennen. Bijna iedere maaltijd aan huis service biedt het dan ook aan. Denk hierbij aan partijen als Vers bij u thuis en niet te vergeten Thuisafgehaald. Alleen: meestal heb je te maken met een nieuw menu per week. We leven nu in week dinsdag 26 jan. Ga naar het weekmenu, en kom erachter of een Pasta magnetronmaaltijd er op dit moment tussen staat. Deze week niet op voorraad? Niet getreurd. Je kunt nog veel meer gerechten kiezen. Kies bijvoorbeeld eens voor Sukadelapje met jus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook / Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel. Kan jij deze thuis laten komen? Check nu welke organisaties bijvoorbeeld bezorgen in Tafeltje Dekje Hengelo.

Pasta tafeltje dekjeaanvragen maaltijd

Pasta tafeltje dekje week dinsdag 26 jan
Op dit moment geen kant en klaar maaltijden met Pasta gevonden. Bekijk alle Makkelijke maaltijd info en vind jouw gerecht.


Tafeltje Dekje met Pastaschotel: kip met broccoli bestellen

Een heerlijk menu op tafel zetten is voor iedereen weggelegd. Een vaak gekozen tafeltje dek je gerecht met Pasta is bijv. Pastaschotel: kip met broccoli. Hoe warm ik dit op? Eenvoudig: zet het kort in de magnetron op ruwweg 725 watt. Raadpleeg altijd de verpakking. Het gros van de bezorg maaltijden maak je zo klaar. Hetzelfde geldt voor een opwarm-maaltijd als Doperwtensoep en niet te vergeten Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree. Bezorgmaaltijden voor senioren met Pasta bestel je in 3 verschillende soorten:

  • Dagverse diners: dezelfde dag nog gekookt en genuttigd.
  • Koelverse maaltijden: Het menu bewaar je een aantal dagen in de koelkast.
  • Vriesverse gerechten: Bewaar je een maand of langer in de diepvries.

Vergeet niet de instructies voor het opwarmen van de verse kant en klaar maaltijd
Aanbieders zoals Maaltijd service en Jumbo zijn hier doorgaans heel helder over. De instructies kan je bekijken op het label van de Pasta kant en klaar maaltijd. Een van de meest bestelde gerechten: Vegetarisch bezorgmaaltijd. Is het niet helder? Neem dan contact op met de maaltijdbezorging.