Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd door Uitgekookt!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Stoommaaltijd

Trek in een stevige Stoommaaltijd? De keuze is enorm! Supermarkten als Albert Heijn of Cora en zeker ook aanbieders van maaltijden zoals Emte zijn hierin prima keuzes. Een stevige Stoommaaltijd koop je via internet al vanaf €3,35. Comfortabel bezorgd waar en wanneer jij wil. Fantastische menu’s als Varkensgeschnetzeltes in specerijenjus. Koolrabi met kruiden. Aardappelschotel met spek en ui kook je snel met je magnetron. Oudere mensen kopen hun Stoommaaltijden vaak bij een maaltijdservice zoals Kievit of Budget meals. Oprechte maaltijdverstrekkers die gespecialiseerd zijn in seniorenmaaltijden. Regelmatig bezorgen ze gratis. Daarnaast houden ze rekening met diëten als Slim Easy dieetmethode dieet. Jongeren kiezen daarentegen vaak voor supers zoals Dirk of Cora. Het voordeel? De prijs per maaltijd ligt lager. Daarnaast vind je hier je overige boodschappen zoals Mais en Wijnzuurkool. Dit wordt al veel gedaan bij de Tafeltje dekje Vlissingen en de Tafeltje dekje Maastricht. bezorgen-Stoommaaltijdaanvragen maaltijd Advertentie: Voordelig uitgekookt proefpakket


zoek maaltijdservice

Een Stoommaaltijd thuisbezorgen?

Heb jij wel eens zin in een lekkere Stoommaaltijd? Maar liever niet naar de supermarkt? Geniet dan van het gemak van de bezorgservice van Regiomeal of van de supermarkt Lidl. Deze organisaties bezorgen de maaltijd soms gratis aan huis. Henderika (61) laat geregeld een Stoommaaltijd bezorgen. “Zelf in de keuken staan lukt me niet dagelijks. Geweldig om het zo even in de magnetron te doen. Vaak kies ik voor Rundvlees, rode bietjes, aardappelpuree maar ook Hachee. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden is super lekker. Echt een aanrader!”

De pluspunten van Stoommaaltijden laten bezorgen

  • 100% vegetarische mogelijk
  • Het bezorgen gaat gemakkelijk
  • Veel verschillende smaken
  • Bevatten weinig vetten
  • Ook interessant om te bekijken: Turkse maaltijd

Beoordelingen van Stoommaaltijden bestellen

Hendrica uit de plaats Utrecht heeft veel ervaring met Stoommaaltijden. Ik ben wakker te maken voor Sucadelapje en natuurlijk Glutenvrij. “In de laatste bestelling zat Chili con carne, gehakt, rijst”. De reden waardoor ik van Stoommaaltijden geniet? Het is super eenvoudig. Overdag ben ik veel tijd kwijt aan Hockey. Daarom heb ik weinig tijd om een maaltijd te bereiden.Een Stoommaaltijd lost dan aardig wat problemen op”. Sta jij ervoor open? Wil je ook eens genieten van kant-en-klaar maaltijden? Wacht dan niet langer! Klik op www.versbijuthuis.nl of ga eens langs bij Jan Linders. Er is keuze genoeg. Het gemak dat je daar vindt is dat boodschappen als Frikandel of ook Mosterdsoep altijd op voorraad zijn. Populaire maaltijden zijn Zuurkoolschotel maar ook Spareribs. Neem van ons aan: bestel Stoommaaltijden online en bespaar tijd.