Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Visschotel maaltijd bezorgen

Interesse in een bezorgmaaltijd met Visschotel? Heerlijk smullen van bijvoorbeeld Visschotel met wortel en gebakken aardappel? Wil je dit vooral snel op tafel hebben staan? Een dagverse maaltijd bezorgen kan dan een hele redding zijn. Zo’n verse maaltijd van bijvoorbeeld www.kievitbv.nl staat zo op tafel. Slechts een paar minuten in oven (doorgaans rond de 500 watt) of magnetron en het is helemaal klaar om te eten. Binnen mum van tijd kan je een prima gerecht nuttigen. We vermelden het graag: Visschotel bezorgmaaltijden zijn tegenwoordig een stuk gezonder. Zoutarm en veel groenten. Daarbovenop proeft het ook bijzonder goed. Een tafeltje dekje maaltijd van bijvoorbeeld Ding Dong en ook Food Connect is al jaren in trek bij de vaste klanten.

Het comfort van een bezorgmaaltijd met Visschotel

  • De diepvries-gerechten van onder meer kantenklaarmaaltijden.nl bereid je enorm snel (max 10 minuten)
  • Doet amper onder voor zelf gekookte maaltijd
  • De keuze is reuze (wat dacht je van Visschotel met wortel en gebakken aardappel)
  • Gratis bezorgd, thuis of op je werk (houd rekening met minimale afname van 3 gerechten)
  • Maaltijden in vriesverse, dagverse en koelverse varianten
  • Maak je bestelling compleet met gevarieerde gerechten (o.a. Omeletstukjes in pangangsaus, sajoer lodeh en bami goreng)

Hoe kan ik een Visschotel bezorgmaaltijd bestellen?

Tafeltje Dekje maaltijden met Visschotel zijn zeer in trek. Een maaltijd dat we al jaren kennen. Het grootste gedeelte van de maaltijd aan huis service neemt het wekelijks op in het menu. Denk aan Kievit en Mathijs Maaltijdbox. Goed om te weten: het aanbod kan veranderen per week. Op dit moment is het week zondag 9 mei. Check het weekmenu van jouw maaltijdservice, en bekijk of een Visschotel magnetronmaaltijd deze week mogelijk is. Is dit niet het geval? Geen probleem. Er bestaan voldoende heerlijke alternatieven. Wat dacht je van Indisch gehaktbrood of misschien Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti. Benieuwd naar de maaltijdservices in jouw regio? Check nu welke organisaties bijvoorbeeld bezorgen in Tafeltje Dekje Terneuzen.

Visschotel tafeltje dekjeaanvragen maaltijd

Visschotel tafeltje dekje week zondag 9 mei
We hebben geen kant en klaar maaltijden met Visschotel gevonden. Ga naar alle Vriesverse maaltijd info, handig bij elkaar.


Tafeltje Dekje met Visschotel met wortel en gebakken aardappel bestellen

Een smaakvol gerecht regelen gaat snel en moeiteloos. Een populair tafeltje dek je gerecht met Visschotel is vanzelfsprekend Visschotel met wortel en gebakken aardappel. Hoe warm ik dit op? Nou, niet moeilijk: eventjes in je magnetron op ruwweg 600 watt. Bekijk de verpakking voor de specfieke instructies. Het opwarmen van een bezorg maaltijd gaat doorgaans zo. Zo makkelijk kan het dus ook met een ouderen-maaltijd als Rundvlees hoy sin. Thaise groentecurry. Nasi goreng en natuurlijk Stukjes rundvlees in saus. Bezorgmaaltijden voor senioren met Visschotel vind je in verschillende “versies”:

  • Dagverse diners: deze eet je op dezelfde dag als het bereid is
  • Koelverse maaltijden: De maaltijd bewaar je ongeveer 7 dagen op plusminus 7 graden celcius (in de koelkast).
  • Vriesverse gerechten: Deze gerechten kan een langere tijd in vriezer bewaard worden

Lees eerst de manier van opwarmen van de verse thuismaaltijd
Leveranciers van maaltijden als Jan Linders en ook Ding Dong geven dit concreet aan. De instructies vind je op de buitenkant van de Visschotel kant en klaar maaltijd. Een populaire maaltijd is bijvoorbeeld: Stamppot Spruitjes bezorgmaaltijd. Kan je er niet direct mee aan de slag? Neem dan contact op met de maaltijdbezorging.