Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Tafeltje Dekje maaltijden bestellen

Wil jij dagverse maaltijden online bestellen en laten bezorgen? Tafeltje Dekje is met name populair onder ouderen. Veel alleenstaande senioren zijn niet meer in staat om zelf te koken. Toch willen ze graag zelfstandig thuis blijven wonen. Het concept van Tafeltje Dek Je is hierin een oplossing. De lokale aanbieders van warme maaltijden rijden bij de ouderen langs met warme maaltijden. Ouderen kunnen deze gerechten direct nuttigen, of later opwarmen. Bij Tafeltje Dekje gaat het doorgaans om dagverse gerechten die niet langer dan 1 dag bewaard kunnen worden. Op deze pagina vind je meer informatie over aanbieders en een uitleg over hoe het bestellen in z’n gang gaat.

aanvragen maaltijd Advertentie: Voordelig uitgekookt proefpakket
zoek maaltijdservice

Online maaltijden voor ouderen bestellen

Het bestellen van dagverse maaltijden kan steeds vaker gewoon online. Lokale aanbieders bieden steeds vaker een website waar je direct je favoriete gerechten kunt kiezen. De aanbieder komt de gerechten dan op het gewenste moment afleveren. Kortweg gaat het bestellen van Tafeltje Dekje als volgt in z’n gang:

  1. Je kiest online 1 of meer gerechten
  2. Je kiest het adres waar de tafeltje dek je maaltijden bezorgd mogen worden
  3. Je kiest een betaalmethode. Vaak kan dit vooraf via iDeal, of via Pin/contant achteraf.

Zoek je maaltijden die je een week of langer in de koelkast of diepvries kunt bewaren? Lees dan eens meer over koelverse en vriesverse maaltijden.  Aanbieders als Food Connect en Apetito bieden een enorm assortiment met menu’s die (gratis) worden bezorgd, en je een tijd lang kan bewaren. Ideaal om achter de hand te hebben.

Gratis ouderenmaaltijd bezorgen

Voor ouderen is het vaak lastig om nog een supermarkt te bezoeken. Juist daarom is het zo handig dat veel aanbieders van Tafeltje Dekje maaltijden gratis komen bezorgen. Heerlijke, dagverse maaltijen als gehaktbal met aardappelgratin en rabarbercompote of een heerlijke nasischotel worden gewoon vers & warm bij jou aan huis bezorgd. Dus niet langer druk maken om boodschappen doen of naar de supermarkt gaan: de maaltijd wordt kakelvers bij je afgeleverd.