Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Diepvriesmaaltijd

Op zoek naar een heerlijke Diepvriesmaaltijd? De keuze is enorm! Supermarkten als Spar + Cora en zeker ook verzorgers van maaltijden zoals Marley Spoon bieden volop keuze. Een stevige Diepvriesmaaltijd bestel je online al vanaf €5,00. Comfortabel bezorgd bij jou aan huis. Kostelijke gerechten als bijvoorbeeld Stamppot zuurkool kook je snel met je magnetron. 65-plussers kopen hun Diepvriesmaaltijden graag bij een maaltijdservice als Vers aan tafel en Maaltijdservice.nl. Klantgerichte partijen die zich vooral focussen op seniorenmaaltijden. Vaak bezorgen ze gratis. Bovendien houden ze rekening met diëten als Nyvonco dieet. Jongere mensen kopen in tegenstelling tot ouderen vaak bij supermarkten als Hoogvliet en Magda. Waarom? Vaak is dit goedkoper. Bovendien koop je hier meteen alle wekelijkse boodschappen als Fijngesneden andijvie en Kokota Artisjokharten. Dit wordt al veel gedaan bij de Tafeltje dekje Soest en de Tafeltje dekje Hoofddorp. bezorgen-Diepvriesmaaltijdaanvragen maaltijd

Een Diepvriesmaaltijd bezorgen aan huis?

Heb jij wel eens zin in een lekkere Diepvriesmaaltijd? Maar liever niet naar de supermarkt? Maak dan gebruik van de bezorgservice van Food Connect of van de supermarkt Dekamarkt. Deze bedrijven bezorgen de maaltijd goedkoop thuis of op je werk. Christi (74) laat de laatste tijd wel eens een Diepvriesmaaltijd bezorgen. “Koken is soms lastig. Ideaal hoe snel ik dit kan opwarmen. Ik houd van Stoofpotje met peer rundvlees en puree maar ook Vegastukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni. vind ik ook genieten. Ik zou zeggen, probeer het eens!”

Het gemak van Diepvriesmaaltijden bezorgen

  • Voldoende menu’s om uit te kiezen
  • Tot 30 dagen in diepvries bewaren
  • Snel hoogwaardige maaltijd op tafel
  • Gluten- of lactosevrij behoort tot mogelijkheden
  • Laat dit niet aan je voorbij gaan: Voorgekookte maaltijd

Review betreffende Diepvriesmaaltijden bestellen

Rinus uit de omgeving Kampen gebruikt al langere tijd Diepvriesmaaltijden. De favorieten zijn Stamppot Spitskool en natuurlijk Couscous. Vorige week kocht ik nog Tomatensoep met balletjes”. De reden waardoor ik van Diepvriesmaaltijden houdt? De eenvoud is doorslaggevend. Overdag ben ik veel tijd kwijt aan Pokeren. Daarom heb ik weinig tijd om te koken. Een Diepvriesmaaltijd kent dan puur en alleen pluspunten”. Wil jij net als deze klant ook eens genieten van kant-en-klaar maaltijden? Bestel dan online! Ga naar www.diepvriesman.nl of ga eens langs bij Lidl. Diversiteit in overvloed. Het gemak dat je daar vindt is dat boodschappen als Douchegel of ook Appels altijd op voorraad zijn. Veelbestelde menu’s zijn Lasagna maar ook Rookworst. Neem van ons aan: bestel Diepvriesmaaltijden online en bespaar tijd.