Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Over Tafeltjedekjemaaltijd.nl

Tafeltjedekjemaaltijd.nl is een kennisplatform van maaltijden voor senioren. Op deze website vind u uitgebreide informatie over de verschillende soorten maaltijden, diëten, leveranciers, subsidies en linken we door naar andere relevante websites met informatie over maaltijdservice.

Adresgegevens
Dokter van Deenweg 162
8025BM
Zwolle

Wat doen wij voor u?
Op tafeltjedekjemaaltijd.nl vind u uitgebreide informatie over maaltijden voor ouderen. Wij bieden veel informatie over wat een maaltijdservice is, hoe het werkt, welke soorten maaltijden er allemaal zijn en bij welke landelijke leveranciers u in Nederland terecht kunt. Via de zoekfunctie op de homepage kunt u zoeken op postcode. Vervolgens kunt u op maaltijdbutler.nl enkele suggesties op lokaal niveau bekijken.

Hoe verdienen wij met het vergelijken van maaltijdservices?
Op het moment dat u via tafeltjedekjemaaltijd.nl een proefpakket aanvraagt dan ontvangen wij daarvoor mogelijk een vergoeding. Dit geldt alleen voor de leveranciers waar wij een samenwerking mee hebben. Op dit moment gaat het om Uitgekookt, Vers Aan Tafel en Mealhero. Op het moment dat een bezoeker de profielpagina van een van deze leveranciers bezoekt en klikt op “Proefpakket aanvragen”, dan start het aanvraagproces. Hiervoor ontvangen wij een vergoeding. Ook wanneer u op een van de advertenties op de website klikt en een van de proefpakket aanbiedingen aanvraagt ontvangen wij een vergoeding. Wanneer u een bedrijfspagina van een van de andere leveranciers bezoekt en doorklikt naar hun website dan ontvangen wij geen vergoeding.

Advertenties
Op tafeltjedekjemaaltijd.nl tonen wij advertenties van maaltijdservices. Op dit moment tonen wij advertenties van de volgende adverteerder(s).

  • Uitgekookt
  • Vers Aan Tafel
  • Mealhero