Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Biologische tafeltje dekje

Bestelt u graag warme maaltijden aan huis, en vind u het belangrijk dat deze gerechten ook met respect voor natuur en milieu zijn klaargemaakt? Leveranciers van warme maaltijden aan huis houden steeds beter rekening met natuur en dier. Leveranciers als Uitgekookt, Vers Aan Tafel en Van Smaak gebruiken verse en eerlijke producten in hun maaltijden. Echt 100% biologisch zijn ze nog niet. Hiervoor gelden strenge eisen. Wilt u verzekerd zijn van een 100% biologische maaltijd? Dan zou u kunnen kijken naar Kooc of Ekomenu. 

Biologische thuismaaltijden bestellen

In de tabel hieronder vindt u de meest populaire (landelijke) leveranciers van kant-en-klaar maaltijden. Sommige van deze aanbieders bezorgen ook warm. Er zijn helaas nog geen landelijke biologische leveranciers bij ons bekend. De aanbieders in de vergelijker werken wel stuk voor stuk met verse producten. U kunt doorklikken naar een leverancier voor meer informatie over de werkwijze en de herkomst van de ingrediënten. 

Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Meer dan 100 opties
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Wat is biologisch eten?

Biologisch eten wordt gemaakt met biologische producten. Dit zijn producten die worden verbouwd en gekweekt zonder gebruik van, kunstmest, chemische bestrijdingsmiddelen en genetisch gemodificeerde organismen (Bron: Ekoplaza). Boeren en telers laten de natuur zoveel mogelijk haar werk doen. Hiervoor gelden strenge eisen. Maaltijdleveranciers krijgen dus niet zomaar het stempel “biologisch”. Een belangrijk kenmerk van biologische maaltijden is dat er geen chemische kleur,- geur-, en smaakstoffen en andere hulpstoffen aan toegevoegd worden. Daarbij wordt er uiteraard ook streng gelet op het welzijn van de dieren.