Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Meest gekozen tafeltje dekje service

Wanneer u op zoek bent naar een tafeltje dekje service, dan zult u er al snel achterkomen dat er veel verschillende leveranciers zijn om uit te kiezen. Wat is nu een leverancier die past bij mijn wensen en budget? Op deze pagina vindt u meer informatie over de meest gekozen maaltijdservices waar u uit kunt kiezen. Per leverancier bieden we in het kort meer informatie. U kunt zelf doorklikken naar een bepaalde leverancier voor aanvullende informatie. 

Overzicht met populaire maaltijdservices

In de tabel hieronder vindt u een overzicht met enkele landelijke populaire leveranciers van maaltijden aan huis voor ouderen. Per leverancier ziet u of deze koelvers, vriesvers of warm leveren. Daarnaast ziet u in de tabel hoe het assortiment er in grote lijnen uitziet. U kunt doorklikken voor meer informatie. U wordt dan doorverwezen naar een pagina met uitgebreide informatie over de betreffende leverancier. 

Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Meer dan 100 opties
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Uitgekookt

Leverancier van gezonde koelverse maaltijden. Bereid met heel verse producten die meteen na bereiding worden teruggekoeld, verpakt en zo snel mogelijk bij u thuis worden bezorgd. Opwarmen van de maaltijd duurt ongeveer 4 minuten. Elke week nieuwe en seizoensgebonden gerechten op het menu. 

Vers Aan Tafel

Een maaltijdservice die gespecialiseerd is in vriesverse maaltijden. Vers Aan Tafel onderscheidt zich verder met een uitgebreid aanbod dieetmaaltijden. De minimale afname is 6 maaltijden. Zij werken met vaste bezorgers door heel Nederland. 

Apetito

Een van de grootste leveranciers van Nederland. Focust zich met name op vriesvers, maar bezorgt in een deel van Nederland ook warm aan huis. U kunt kiezen uit een groot aantal vriesverse menu’s die niet heel frequent wijzigen. Het is een grote organisatie waardoor u keuze hebt uit meerdere bezorgdagen en tijdstippen. 

Maaltijdservice.nl

Aanbieder van koelverse gerechten, bezorging gaat met PostNL. Er is een vast menu met ongeveer 150 maaltijden. In vergelijking met andere (koelverse)  leveranciers is dit een relatief goedkope leverancier. 

Mealhero

Een relatief nieuwe speler die zich met name richt op jonge gezinnen. Elke week staan er zo’n 30 nieuwe vriesverse maaltijden op het menu. Deze kunt u opwarmen met de Slimme Stomer. De App geeft precies aan wanneer de maaltijd klaar is. Minder gebruiksvriendelijk voor senioren die weinig affiniteit met techniek hebben. 

Spar Eet Smakelijk!

Spar heeft met Eet Smakelijk! een eigen maaltijdservice in het leven geroepen. Via de online supermarkt heeft u de keuze uit ruim 150 koelverse gerechten. Het grote voordeel is dat u hier ook de overige boodschappen kunt laten meebezorgen. Kijk even op de website of er ook al een Spar-winkel in uw regio actief is die ook deze service levert

De Diepvriesman

Een leverancier die volledig gespecialiseerd is in diepvriesproducten. Zij bezorgen diepvriesmaaltijden, maar ook snacks en ijs. Met vaste bezorgers komen ze door heel Nederland. Via de gloednieuwe website kunt u gemakkelijk een bestelling plaatsen. Het is ook mogelijk om bestellingen te plaatsen door de menulijst aan de bezorger mee te geven