Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd door Uitgekookt!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Meest gekozen maaltijden

Op deze pagina lees je meer informatie over de meest gekozen tafeltje dekje maaltijden. We beginnen natuurlijk met de Hollandse maaltijd: Oer Nederlandse maaltijd vinden veel mensen lekker. Het zal u dan ook niet verbazen dat dit de meest verkochte producten zijn. Gerecht zoals de stamppot of een bord aardappelen met vlees en groenten doen het altijd goed. Gemakkelijk op te warmen en voor iedereen een lekker menu. Toch willen we voor de afwisseling wel eens een Buitenlandse maaltijd proberen. Grofweg zijn hier 5 verschillende categorieën in te onderscheiden. Hieronder lees je er meer over.

 • Oosterse maaltijd:
  Babi-pangang-met-mihoen, Telor-ketjap-eieren-in-ketjap, Hete-kip-met-komkommersalade of Indisch-stoofvlees. Zomaar wat voorbeelden van Oosterse gerechten. Soms pittig en vaak lekker zoet.
 • Chinese maaltijd:
  Chinese kool met cashewnoten, Chow mein van kip, Foo yong hai of een lekkere Kip Taugeh salade. De Chinese gerechten zullen je zeker bevallen. Vaak is rijst de basis van de menu’s.
 • Aziatische maaltijd:
  Rendang, Groene curry, Sticky rice met mango of een Aziatische steak met honing-sojadressing. Keuze genoeg qua Aziatische gerechten. Let op: het kan soms zeer pittig zijn.
 • Italiaanse maaltijd:
  Pizza met groene asperges en parmaham, Risotto met courgette en basilicum, Romige courgiatelle met garnalen of Paprika risotto met gebakken geitenkaas. Er is veel keus in de Italiaanse gerechten categorie.
 • Turkse maaltijd:
  Cig köfte, dolma’s, Manti, Lahmacun , börek of juist baklava? Turkse gerechten zijn vaak smaakvol en gezond. Qua vegetarisch gerechten is er echter minder te kiezen.

Best geteste maaltijden

aanvragen maaltijd Advertentie: Voordelig uitgekookt proefpakket


zoek maaltijdservice
In de tabel hierboven vind je een overzicht van populaire maaltijd leveranciers. Jij kunt hier ook een gerecht bestellen. Klik op de bestelknop en bezoek direct de website van de bezorger. Geniet binnen enkele dagen (soms al de volgende dag) van de beste maaltijden en meest populaire gerechten. Heerlijke smaken uit binnen en buitenland. Wat heeft jou voorkeur? Je zit nooit vast aan een abonnement of contract. Daarom kun je ook meerdere leveranciers uitproberen. Test de maaltijden en bestel opnieuw indien het bevalt. Wil je switchen? Surf dan weer naar tafeltjedekjemaaltijd.nl en bestel bij een ander bedrijf. Keuze genoeg!