Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Koolhydraatarm maaltijd bezorgen

Trek in een bezorgmaaltijd met Koolhydraatarm? Genieten van iets zoals Spinazie à la crème met champignons? Heb je doorgaans geen zeeën van tijd? Een warme maaltijd bezorgen is dan misschien iets voor jou. Zo’n verse maaltijd van een bekende partij als www.etume.nl staat zo op tafel. Eventjes in de oven (in veel gevallen rond de 600 watt) of magnetron en het is helemaal klaar om te eten. In korte tijd eet je een degelijke maaltijd. Het goede nieuws: Koolhydraatarm bezorgmaaltijden zijn tegenwoordig een stuk gezonder. Zoutarm en veel groenten. Last but not least: mensen zijn tevreden over de smaak. Een tafeltje dekje maaltijd van onder andere Etume of Maaltijd service wordt niet voor niets vaak besteld door trouwe consumenten.

Het comfort van een bezorgmaaltijd met Koolhydraatarm

  • De kant-klaar-maaltijden van bijv. Handgraaf maaltijden zijn zo klaar om te eten (niet meer dan 10 minuten)
  • Heerlijk van smaak
  • Veel variatie (bijvoorbeeld Spinazie à la crème met champignons)
  • Gratis bij je bezorgd aan huis (houd rekening met minimale afname van 3 gerechten)
  • Zowel koelvers, dagvers als koelverse maaltijden mogelijk
  • Maak je bestelling compleet met gevarieerde gerechten (o.a. Savooiekool)

Hoe kan ik een Koolhydraatarm bezorgmaaltijd bestellen?

Tafeltje Dekje maaltijden met Koolhydraatarm zijn erg gangbaar. Een “makkelijk” menu. Zo’n beetje elke denkbare maaltijd aan huis service biedt het dan ook aan. Voorbeelden zijn Budget meals of Helmink Varsseveld. Vergeet niet: veel organisaties werken met een wisselend weekmenu. De huidige week is week donderdag 26 nov. Navigeer naar het menu van deze week, en bekijk of een Koolhydraatarm magnetronmaaltijd te bestellen is. Deze week niet op voorraad? Niet getreurd. Je kunt nog veel meer gerechten kiezen. Kies bijvoorbeeld eens voor Aspergesoep vg of Paëlla. Wordt het bij jou bezorgd? Bekijk direct wie er bezorgt in bijvoorbeeld Tafeltje Dekje Enschede.

Koolhydraatarm tafeltje dekjeaanvragen maaltijd

Koolhydraatarm tafeltje dekje week donderdag 26 nov
Geen actuele kant en klaar maaltijd met Koolhydraatarm aangetroffen. Ga naar alle Kant en klaar maaltijd info in ons overzicht.


Tafeltje Dekje met Spinazie à la crème met champignons bestellen

Een voedzame maaltijd klaarmaken kan iedereen. Een heerlijk tafeltje dek je gerecht met Koolhydraatarm is vanzelfsprekend Spinazie à la crème met champignons. Hoe bereid ik dit? Dat gaat heel easy: een paar minuten in de magnetron op om en nabij 625 watt. Lees altijd vooraf de instructies. Vaak kan je een bezorg maaltijd zo “koken”. Dit werkt ook zo met een tafeltje-dekje maaltijd als Rundvlees in basilicumsaus of Rundvlees in kokossaus met rijst en groenteschotel. Bezorgmaaltijden (voor senioren) met Koolhydraatarm zijn er in 3 vormen:

  • Dagverse diners: extreem vers en gezond
  • Koelverse maaltijden: De maaltijd bewaar je ongeveer 7 dagen in de koelkast.
  • Vriesverse gerechten: Geschikt om langer te bewaren.

Bekijk instructies op verpakking van de verse thuismaaltijd
Partijen als Lidl of Lekker Thuis melden dit altijd duidelijk. De “handleiding” lees je op het karton van de Koolhydraatarm kant en klaar maaltijd. Misschien ook eens proberen: Broccoli bezorgmaaltijd. Is het niet helder? Neem dan contact op met de maaltijdbezorging.