Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Thuismaaltijd

Wil jij een lekkere Thuismaaltijd? Er valt enorm veel te kiezen. Supermarkten als Vomar en Cora en juist ook verzorgers van maaltijden zoals EkoPlaza bieden volop keuze. Een heerlijke Thuismaaltijd vind je online al voor €4,95. Snel en eenvoudig bezorgd bij jou aan huis. Super-Gezonde plates als bijvoorbeeld Reepjes kalkoenvlees in saus kook je snel met je magnetron. Oudere mensen scoren hun Thuismaaltijden het liefst bij een maaltijdservice als Vers bij u thuis of Regiomeal. Degelijke maaltijdverstrekkers die zich met name richten op ouderenmaaltijden. Vaak bezorgen ze gratis. Bovendien respecteren ze een dieet zoals ProteïneDieet. Gezinnen kiezen daarentegen vaak voor supers zoals MCD of OKay. De reden? Vaak is dit goedkoper. Bovendien bestel je hier direct alle wekelijkse boodschappen als Vers kookpakket Italiaanse lasagne of Indonesische wokgroente. Dit wordt al veel gedaan bij de Tafeltje dekje Utrecht en de Tafeltje dekje Kampen. bezorgen-Thuismaaltijdaanvragen maaltijd

Een Thuismaaltijd thuisbezorgen?

Ben jij wel toe aan een Thuismaaltijd? Maar geen trek in de supermarkt? Geniet dan van het gemak van de bezorgservice van Uitgekookt of van de supermarkt Dirk. Deze organisaties bezorgen de maaltijd eenvoudigthuis of op je werk. Allard (66) laat regelmatig een Thuismaaltijd bezorgen. “Zelf koken is niet altijd meer mogelijk. Ideaal om het zo even in de magnetron te doen. Ik ga vaak voor iets als Groentemix, kormasaus, basmatirijst maar ook Vis in fantasiesaus, rode bietjes, aardappelpuree vind ik ook genieten. Bestel het zelf maar eens!”

De pluspunten van Thuismaaltijden bezorgen

  • Voldoende menu’s om uit te kiezen
  • Bezorgd waar en wanneer je wil
  • Niet te onderscheiden van “echte” maaltijd
  • Hebben nauwelijks kunstmatige toevoegingen
  • Laat dit niet aan je voorbij gaan: Oosterse maaltijd

Recensie over Thuismaaltijden bestellen

Petrus uit de regio Tilburg gebruikt al langere tijd Thuismaaltijden. Ik ben wakker te maken voor Kalkoenfilet en natuurlijk Erwtensoep. “In de laatste bestelling zat Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree”. Hoe het komt dat ik van Thuismaaltijden houdt? Gemakkelijker kan het niet. Overdag ben ik veel tijd kwijt aan Duiken. Daarom heb ik weinig tijd om een maaltijd te bereiden.Een Thuismaaltijd kent dan puur en alleen pluspunten”. Kan jij ook niet wachten? Ook smullen van heerlijke kant-en-klaar maaltijden? Bestel dan online! Ga naar www.apetito.nl of bezoek een winkel van Lidl. Altijd wat nieuws te kiezen. Het gemak dat je daar vindt is dat boodschappen als Haaraccessoires of Uiensoep ook te koop zijn. Veelbestelde menu’s zijn Pasta en Zalm. Vergeet niet: bestel Thuismaaltijden online en proef de kwaliteit.