Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Tafeltje dekje Heerlen

Vele ouderen ontdekken het gemak: tafeltje dekje in Heerlen. De reden daarvoor? Tegenwoordig kunnen mensen kiezen uit steeds meer menu’s, . Daarnaast worden de gerechten koelvers bezorgd. Nooit meer zelf koken, gewoon handig opwarmen. Bovendien zit u nooit ergens aan vast. Bent u alleenstaand en kan koken soms lastig zijn? Door de hulp van Tafeltje Dekje, dé maaltijdservice voor ouderen in Heerlen, wordt koken weer een feest. Smul wekelijks van heerlijke gerechten met smaken als Gestoofde vis, gemengde groenten en gekookte aardappelen of misschien wel Nasi goreng. U bestelt gemakkelijk online of telefonisch verse maaltijden bij Mathijs Maaltijdbox en Helmink Varsseveld. Maar er zijn er nog veel meer. In de tabel hieronder treft u de voornaamste aanbieders van warme maaltijden aan huis voor ouderen.

Het bestellen van tafeltje dekje is goedkoop. Een volledig menu is beschikbaar vanaf €5,00. Veel aanbieders hebben een een afgeprijsd proefpakket. Dit verschaft u vaak ongeveer drie verse maaltijden voor een extra lage prijs van 15,5 euro. Geniet nu zelf van warme maaltijden aan huis voor ouderen in Heerlen. Delicieus gerechten, zonder kunstmatige toevoegingen, echter wel met een goed stuk vlees of vis. De maaltijden worden ambachtelijk klaargemaakt.

* Hint: → Onderzoekt u de mogelijkheden voor kant en klaar maaltijden voor uw vader, moeder, opa of oma? Scroll verder voor een volledig tafeltje dek je overzicht of navigeer naar Stoommaaltijd.

De 5 zekerheden van Tafeltje Dekje in Heerlen

 • Geniet dagelijks van de lekkerste maaltijden
 • Passend bij elke levensstijl (bijvoorbeeld. lactosevrij)
 • 100% zelfstandig, u eet wanneer u dat wil
 • Inclusief duidelijke instructies voor het opwarmen
 • Laat de maaltijden op gekoelde wijze bezorgen

Een enorm gemak, dat mag duidelijk zijn. Zelf een keuze maken uit de lijst met landelijke maaltijdservices? Onderstaand treft u enkele bekende partijen. Stuk voor stuk hebben ze veel kennis over warme maaltijden bezorgen bij ouderen, senioren en bejaarden. Waar moet je op letten bij het uitkiezen van een maaltijdvoorziening? Wees bedacht op zaken als variërende aanbod, het kostenplaatje, en klantenservice. Koop direct proefmaaltijden en geniet morgen al van heerlijke gerechten als Rundvlees met satésaus, Tjaptjoy en witte rijst en natuurlijk Wild Crunches. Of probeer eens een maaltijd als Stamppot Spruitjes verse maaltijd. Dit doe je bij bijvoorbeeld MyCooks en ook Chef Martin. Vergeet ook niet de kleinere (lokale) verzorgers van verse maaltijden aan huis voor ouderen.

tafeltje dekje Heerlen

aanvragen maaltijd

Warme maaltijden voor ouderen in Heerlen

warme maaltijden voor ouderen in Heerlen

Voor senioren en bejaarden is een diner op tafel zetten soms knap lastig. Vooral voor zelfstandige alleenstaanden. Even naar het centrum gaan voor de boodschappen kan een probleem zijn. Door dit gegeven is de warme maaltijd voor ouderen in Heerlen een goede zaak. De maaltijdservice bezorgt wekelijks de meest gezonde menu’s. In slechts enkele minuten (oven) klaar. Enorm veel ouderen ontdekken dagelijks het gemak. Landelijk bekende verstrekkers van diepvriesmaaltijden zijn:

 • Bezorging door heel Nederland bij Uitgekookt.
 • Foodconnect biedt de persoonlijke menukaart.
 • Kies uit liefst 75 hoofdgerechten op Maaltijdservic.nl.
 • Bij Apetito gaat bestellen eenvoudig en vlug.
 • De maaltijden van Lekkerthuis.nl bestel je ook telefonisch (gratis nummer).
 • Dingdong houdt rekening met uw dieet, allergieën of cultuur.
 • Buitendijk maaltijden, Bofrost, Regiomeal en Vers aan tafel zijn ook nog goede alternatieven.

Kant en klaar maaltijden voor senioren in Heerlen bezorgen

Kennismaken met de luxe van de maaltijdservice voor ouderen? Honderden bejaarden uit uw regio willen al kant en klaar maaltijden aan huis laten bezorgen. Er zijn tientallen klanten in de buurt van Limburg! Geen complexe contracten, grote porties en smullen zult u zeker. Dankzij Tafeltje Dekje Heerlen hoeven ouderen minder aan te kloppen bij familie. Uw vader of moeder maakt zelf geweldige kant en klaar maaltijden. De maaltijden staan stil bij bijvoorbeeld dingen die u wel of niet mag eten: Bikini Body Programma. Let op: De tafeltje dekje maaltijdvoorziening kent veel gebruikers in sectoren als zorghuizen en met name senioren wijkprojecten.

De klant staat op nummer 1
Woont u zelfstandig of begeleid? Een praatje maken is altijd leuk voor ouderen. Een vast contactpersoon is van groot belang voor maaltijdservices. Mocht er iets bijzonders zijn, dan wordt de contactpersoon op de hoogte gesteld. De leveranciers van warme maaltijden voor ouderen zijn oprecht geïnteresseerd. Een nieuwe levensstijl of dieet? Zo’n landelijke Tafeltje Dekje maaltijdservice voor senioren is geweldig handig! Zoek ook details over: Maaltijdbedeling Anthée

Tientallen gerechten

U bent slechts 5 minuten bezig

Altijd eenmalig proberen

Alles gemakkelijk bezorgd

Het gemak van warme maaltijden voor ouderen in de plaats Limburg
4

Review van Tafeltje Dekje in Heerlen

Een groeiende groep ouderen ontdekt het gemak van de tafeltje dekje maaltijdservice. Maar hoe bevalt het eigenlijk? Lucia (69) is meer dan gelukkig met de warme maaltijden aan huis voor senioren.”Alweer een poosje terug zag ik in de krant een proefpakket van Wesselius maaltijden. Als ik het goed heb waren het 3 menu’s: Rundvlees, rode kool, aardappelpuree, Rookworst met stamppot zuurkool en als laatste Kippensoep. De smaak was perfect! Ik bestel nu vaak telefonisch. De menu’s zijn afgestemd op mijn Dr. Phil dieet. De bezorgers zijn voor ons onmisbaar geworden. Wat we zelf nog moet doen? De oven / magnetron bedienen.

Thijs (38) vind het voor zijn moeder ook erg belangrijk. “Naar de winkel gaan is lastig voor haar. Ouderen kunnen niet dagelijks zelf koken. Ik was blij toen ik de service zag van Maaltijd service. Verse maaltijden aan huis voor ouderen in Heerlen voor minder dan €5,75 per gerecht. Een prima deal, zeker gezien de kwaliteit. Wat je beslist eens moet proberen zijn Verse rauwkostsalade en/of Lekkerbekje. Een geweldig concept, dat tafeltje dek je.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)