Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Tafeltje dekje Hengelo

Een steeds groter wordende groep mensen profiteert van tafeltje dekje in Hengelo. Wat is daarvan de verklaring? Om te beginnen heeft u de keuze uit veel warme maaltijden. De maaltijden worden meestal koelvers bezorgd. U kunt genieten van de gerechten als u dat schikt. Het bestellen is geheel vrijblijvend zonder verplichtingen. Woont u op zichzelf en is koken of boodschappen doen niet meer mogelijk? Via Tafeltje Dekje, dé maaltijdservice voor ouderen in Hengelo, bent u qua eten niet hulpbehoevend meer. Proef elke dag nieuwe smaken en gerecht als Kip, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen en/of Bami goreng. Vertrouwde bedrijven zijn onder meer Jumbo en ook HelloFresh. Maar er zijn er nog veel meer. Bekijk ook het overzicht hieronder voor de eersteklas leveranciers van warme maaltijden aan huis voor ouderen.

De prijzen van tafeltje dekje kunt u gunstig noemen. Een compleet menu bestelt u al vanaf €5,95. Goed om te weten: koop eerst een scherp geprijsd proefpakket. U heeft dan de kans op vier verse maaltijden voor een extra lage prijs van 16 euro. Maak het direct zelf mee en bestel warme maaltijden aan huis voor ouderen in Hengelo. Zalige avondmaaltijden, zonder kunstmatige toevoegingen, echter wel met een goed stuk vlees of vis. Altijd 100% ambachtelijk bereid.

* Hint: → Meer zelfstandigheid creëren met kant en klaar maaltijden voor uw moeder, vader of verdere familie? Bekijk zeker eens de verschillende tafeltje dek je organisaties of bezoek dan inhoud over Maaltijd aan huis.

5 voordelen van Tafeltje Dekje in Hengelo

 • Voldoende mogelijkheden: van witlof tot nasi goreng
 • Past bij uw dieetwensen (bijv. lactose- en glutenvrij)
 • Opwarmen als u dat uitkomt
 • In handige verpakking voor in de oven of magnetron
 • Een maaltijdservice die met u meedenkt

Ontzettend veel voordelen! Er zijn alleen enorm veel partijen om uit te kiezen. Hieronder ziet u een opsomming met betrouwbare spelers. Allemaal met hun expertise in warme maaltijden bezorgen bij ouderen en senioren. Welke zaken zijn van belang bij het kiezen van een aanbieder? Wees bedacht op zaken als de maaltijden, eventuele bezorgkosten, en reviews van andere klanten. Kies minimaal 3 gerechten, en proef elke week heerlijke gerechten als Varkensfilet in jus, spruitjes en aardappelpuree en natuurlijk Varkensfilet in jus, spruitjes en aardappelpuree. Of maak kennis met gerechten als Pompoensoep stoommaaltijd. Betrouwbare bedrijven zijn onder meer MyCooks en Wesselius maaltijden. Liever iets dichter bij huis? Bel dan een lokale service van verse maaltijden aan huis voor ouderen.

tafeltje dekje Hengelo

aanvragen maaltijd

Warme maaltijden voor ouderen in Hengelo

warme maaltijden voor ouderen in Hengelo

Voor hulpbehoevenden is het bereiden van maaltijden regelmatig onmogelijk. Dit is vooral het geval bij 70 plussers. Inkopen doen in het winkelcentrum is niet meer vanzelfsprekend. Door dit gegeven is de warme maaltijd voor ouderen in Hengelo een geschikte uitwijkmogelijkheid. De maaltijdservice voorziet u iedere week van gevarieerde gerechten. U plaatst ze zo in de magnetron of oven. Veel ouderen zijn hierdoor weer een stuk zelfstandiger. Betrouwbare aanbieders van diepvriesmaaltijden zijn:

 • Elke week 24 nieuwe gerechten bij Uitgekookt.
 • Foodconnect proefpakket: 2 maaltijden voor € 10.
 • Via Maaltijdservice.nl bestel je zoutarm, eiwitrijk of gemalen.
 • De Apetito vriesmaaltijden behouden voldoende vitamines.
 • Bij Lekkerthuis.nl geen afnameverplichting of abonnementen.
 • Dingdong houdt rekening met uw dieet, allergieën of cultuur.
 • PLUS, Lidl, EkoPlaza en Puur Culinair behoren ook tot de mogelijken.

Kant en klaar maaltijden voor senioren in Hengelo bezorgen

Profiteren van de kwaliteit van de maaltijdservice voor ouderen? Honderden bejaarden uit uw regio willen al kant en klaar maaltijden aan huis laten bezorgen. Maak vandaag de keuze voor maaltijdbezorging in Gelderland! Je bestelt wanneer je wil, het is voedzaam en het staat supersnel op tafel. Door de hulp van Tafeltje Dekje Hengelo zijn ouderen minder gebonden aan kinderen of kennissen. U bestelt en ontvangt zelf heerlijke kant en klare maaltijden. Uw bestelling past aan aan op uw levensstijl. Denk aan diëten als Ladyslim dieet. Goed om te weten: De tafeltje dekje maaltijdvoorziening vinden we ook steeds vaker bij zorginstellingen of revalidatieprojecten.

Tip: signaleringsfunctie van de bezorger
Woont uw vader of moeder alleen? Ouderen houden van wat aanspraak. Een goede relatie met de klant staat hoog op de agenda bij maaltijdservices. Als er iets ongewoons is, dan wordt hiervan direct melding gemaakt. De verzorgers van warme maaltijden voor ouderen past de gerechten aan op uw wensen. Allergieën of diëten die in acht genomen moeten worden? De plaatselijke Tafeltje Dekje maaltijdservice voor senioren denkt met u mee! Misschien ook relevantie: Maaltijdbedeling Attre

Kies wat je lekker vindt

Geen uren meer in de keuken

Maak uw leven gemakkelijker

Alles gemakkelijk bezorgd

Het gebruik van warme maaltijden voor ouderen in de plaats Gelderland
5

Recensie over Tafeltje Dekje in Hengelo

Een groeiende groep ouderen ontdekt het gemak van de tafeltje dekje maaltijdservice. Maar hoe bevalt het eigenlijk? Anthonia (71) is enthousiast over de warme maaltijden aan huis voor senioren.”Recentelijk koos ik zo’n proefpakket bij Jan Linders. Dat was een pakket met Nasi babi pangang, Drumstick met kippenjus, tutti frutti en gekruide aardappeltjes en Hutspot, gesneden rundvlees. Gewoon lekkere gerechten! Sindsdien bestel ik bijna wekelijks. De maaltijden houden ook rekening met mijn BenFit dieet. Voor senioren is de bezorging essentieel. Wat we zelf nog moet doen? De oven / magnetron bedienen.

Arman (40) ziet zijn moeder weer helemaal opfleuren. “Even naar de supermarkt gaan zit er niet meer altijd in. Ouderen kunnen niet dagelijks zelf koken. Wat tot de mogelijkheden behoorde was Spar. Verse maaltijden aan huis voor ouderen in Hengelo voor enkel €4,25 per recept. Ze kan nu zelf wekelijks haar bestellijst invullen. Ideale gerechten zijn Gegrilde kippenbout, groentemix, aardappelpuree en Hutspot, hachee. Ik kan tafeltje dek je iedereen aanraden.”.

Verzenden
User Review
4 (1 vote)