Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Tafeltje dekje Dordrecht

Steeds meer senioren maken er gebruik van: tafeltje dekje in Dordrecht. Hoe dat mogelijk is? Ten eerste zien we dat de keuze in gerechten sterk groeit. Daarnaast worden de gerechten koelvers bezorgd. De maaltijden zijn ook nog eens in mum van tijd klaar. Ook zit u niet vast aan een abonnement. Bent u alleenstaand en bent u niet in staat om wekelijks boodschappen te doen? Geholpen door Tafeltje Dekje, dé maaltijdservice voor ouderen in Dordrecht, kunt u elke dag gezond en lekker eten. In een paar minuten genieten van bijvoorbeeld Slavink met jus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen en Groenteburger,bietjes,gebakkenaardappelen. Leveranciers van thuismaaltijden waar u kunt bestellen zijn onder meer Willem & Drees en ook Mathijs Maaltijdbox. Maar er zijn er nog veel meer. Vergelijk hieronder eenvoudig de meest besproken leveranciers van warme maaltijden aan huis voor ouderen.

Tafeltje dekje hoeft niet duur te zijn. Een seniorenmaaltijd scoort u al vanaf €4,75. Een groot deel van de bedrijven bieden een goedkoop proefpakket. U bestelt daarmee direct 2 verse maaltijden voor een actietarief van 13 euro. Profiteer nu zelf van warme maaltijden aan huis voor ouderen in Dordrecht. Smakelijke maaltijden, vol met mineralen en voldoende groenten. Dag- koel- of vriesvers bezorgd.

* Mis dit niet: → Meer zelfstandigheid creëren met kant en klaar maaltijden voor uw moeder, vader of verdere familie? Scroll verder voor een volledig tafeltje dek je overzicht of bezoek de pagina over Vriesverse maaltijd.

Waarom senioren houden van Tafeltje Dekje in Dordrecht

 • Geniet dagelijks van de lekkerste maaltijden
 • Past bij uw dieetwensen (bijv. gemalen)
 • U kunt weer eten wanneer u dat zelf past
 • De maaltijden kunnen rechtstreeks de oven/magnetron in
 • Persoonlijk contact staat op nummer 1

Ontzettend veel voordelen! Maar welke aanbieder past bij uw wensen? Hieronder ziet u een opsomming met betrouwbare spelers. Stuk voor stuk hebben ze veel kennis over warme maaltijden bezorgen bij senioren/bejaarden/ouderen. Waar moet je op letten bij het uitkiezen van een maaltijdvoorziening? Wees bedacht op zaken als diversiteit van de gerechten, het kostenplaatje, en service. Kies voor een proefmaaltijd, en geniet morgen al van heerlijke gerechten als Stamppot boerenkool of misschien Nasi goreng. Of smul van een heerlijk diner als Bloemkool koelvers maaltijd. Bekende aanbieders zijn Aldi en ook EkoPlaza. Let op: naast landelijke spelers zijn er ook flink veel lokale leveranciers van verse maaltijden aan huis voor ouderen.

tafeltje dekje Dordrecht

aanvragen maaltijd

Warme maaltijden voor ouderen in Dordrecht

warme maaltijden voor ouderen in Dordrecht

Voor gepensioneerden is een diner op tafel zetten regelmatig onmogelijk. Zeker voor ouderen die alleenstaand zijn. Ook boodschappen doen kan een probleem zijn. Daarom is de warme maaltijd voor ouderen in Dordrecht een goede zaak. De maaltijdservice bezorgt gezonde gerechten bij u thuis. In slechts enkele minuten (oven) klaar. Enorm veel ouderen ontdekken dagelijks het gemak. Erkende verzorgers van diepvriesmaaltijden zijn:

 • Laat Uitgekookt het werk doen, zelfs de afwas!
 • Stel uw eigen maaltijd samen op Foodconnect.nl.
 • Maaltijdservice.nl biedt meer dan 70 gerechten aan.
 • Met Apetito kunt u thuis uit eten gaan.
 • De menu’s van Lekkerthuis.nl zijn altijd volgens richtlijnen voedingscentrum.
 • Ding Dong heeft ook een boodschappen bezorgservice.
 • Jumbo, Hoogvliet, Boni en Vers bij u thuis beschikken ook over voldoende keuzemogelijkheden.

Kant en klaar maaltijden voor senioren in Dordrecht bezorgen

Verlangt u ook naar het gemak van de maaltijdservice voor ouderen? Heel veel 70-plussers profiteren al van kant en klaar maaltijden aan huis laten bezorgen. U bent echt niet de enige die besteld in Zuid-Holland! Geen vaste abonnementen, keuze uit honderden gerechten en het staat supersnel op tafel. Met behulp van Tafeltje Dekje Dordrecht hoeven ouderen minder aan te kloppen bij familie. Ouderen bereiden zelf gevarieerde kant en klare maaltijden. Zo’n gerecht kunt u aanpassen aan bijvoorbeeld dingen die u wel of niet mag eten: Little Black Dress dieet. Trouwens: De tafeltje dekje maaltijdvoorziening is ook populair bij verzorgingshuizen en bijvoorbeeld woonzorgcentra.

Een oog je in het zeil houden?
Woont uw vader of moeder alleen? Een praatje maken is altijd leuk voor ouderen. Een goede relatie met de klant. Zo kan maaltijdservices net even iets extra’s bieden. Mocht de chauffeur iets vreemds merken, dan wordt dit doorgegeven aan een contactpersoon. De verstrekkers van warme maaltijden voor ouderen denken met u mee. Een veranderd eetpatroon? De regionale Tafeltje Dekje maaltijdservice voor senioren is geweldig handig! Andere plaatsen voor bezorging: Tafeltje Dekje Vredenheim

Kies uit veel maaltijden

Snel en gemakkelijk koken

Voldoet aan strenge eisen

Ook telefonisch bestellen is mogelijk

De eenvoud van warme maaltijden voor ouderen in de plaats Zuid-Holland
3.7

Ervaringen met Tafeltje Dekje in Dordrecht

Er wordt veel vooruitgang geboekt betreffende de tafeltje dekje maaltijdservice. Schieten zij hier iets mee op? Pietje (76) is erg blij met de warme maaltijden aan huis voor senioren.”Onlangs bestelde ik een proefpakket bij Maaltijdenexpres. Een divers pakket met Wild Crunches, Spinaziestamppot, omelet en Hamburger, currysaus, baby wortelen, krieltjes. Super! Ik kan het wekelijks zelfstandig bestellen. Het past ook nog eens bij mijn 10 Weken Slank Plan. Voor senioren is de bezorging essentieel. Af en toe pakken ze de dozen zelfs voor ons uit.

Malik (41) regelt tafeltje dekje voor zijn moeder. “Zelfstandig inkopen doen voor de maaltijd is onmogelijk geworden. Ook koken is lastig voor haar.Recentelijk vond ik een prijsactie van MyCooks. Verse maaltijden aan huis voor ouderen in Dordrecht voor gemiddeld €5,75 per menu. Prima maaltijden voor een schappelijke prijs. Maaltijden waar ze van houdt zijn Varkenssaucijsjes in uienjus. Groentemix. Gekookte aardappelen of Hutspot, rundvlees. Nooit gedacht dat het zo handig was, dat Tafeltje dek je.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)