Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Tafeltje dekje Provincie Zuid-Holland

Wilt u zelfstandig thuis blijven wonen, maar lukt het koken het niet meer? Tafeltje Dekje in Provincie Zuid-Holland is een perfecte dienst om een groenterijke en gevarieerde maaltijd bij u aan huis te laten bezorgen. U kunt vandaag de dag kiezen uit allerlei leveranciers die bijzonder van elkaar verschillen op het gebied van smaak en versheid. Op tafeltjedekjemaaltijd.nl treft u aanvullende informatie over de mogelijke soorten maaltijden waar u uit kunt kiezen, de unieke landelijke aanbieders , en de contactgegevens van lokale leveranciers, zorgorganisaties en/of eetpunten waar u mogelijk terecht kunt voor warme maaltijden bezorgen aan huis. Eveneens leest u concreet advies over gezonde maaltijden en daarbij antwoorden op veelgestelde vragen.

Gebruik maken van de maaltijdservice in Provincie Zuid-Holland

Voldoende, evenwichtig en gevarieerd eten is essentieel om gezond en fit te blijven. Een dagelijkse gezonde maaltijd geeft u een fit gevoel en houd u op gewicht. Daarnaast stimuleert het de hersenen en kan deze evenwichtige leefstijl ook bijdragen aan een goede bloeddruk.

 • Als u zelfstandig thuis wil blijven wonen maar niet meer kunt of wilt koken.
 • Elke dag van de week een gezonde vers bereide maaltijd met voldoende groenten en vitamines.
 • Warm aan huis bezorgd (tafeltje dekje) of het eten opwarmen met de magnetron of oven.
 • Volop variatie in gerechten: van Limburgs zuurvlees, Snijbonen, Gebakken aardappelblokjes tot aan Speklapje, snijbonen spek, gekookte aardappelen.

Dagelijks een gezonde warme maaltijd?

Bekijk de aanbiedingen en kook met een proefpakket

Type warme maaltijden voor ouderen in Provincie Zuid-Holland

Wilt u de tafeltje dek je service uitproberen?Iets waar u eerst goed over na moet denken is de manier waarop de maaltijden zoals Kalkoenmedaillons met kerriesaus, Mexicomix, Gekookte aardappelen of Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aard. bezorgd worden. In de basis zijn er diverse mogelijkheden voor koelverse- vriesverse- en warme geleverde maaltijden. Elk type eten heeft voordelen en nadelen en een gemiddelde prijs. Hierna doorzoekt u meer informatie over de diverse keuzes.

Koelverse maaltijden

Koelverse maaltijden worden dagelijks bereid met 100% verse ingrediënten, vaak van het seizoen. Hierbij wordt het gekoeld naar ongeveer 4 graden Celsius zodat u het zo vers mogelijk thuis ontvangt. Deze opwarmmaaltijd zet u direct in de koelkast, en is een week houdbaar. Het verwarmen gaat simpel en snel met uw oven of combi-magnetron. Invriezen is ook mogelijk maar dit gaat wel ten koste van geur, kleur en smaak.

 • Meest verse maaltijden, weinig tot geen kunstmatige toevoegingen.
 • Veel variatie in de menu’s.
 • Bereid met seizoensgebonden ingrediënten.
 • Koelverse maaltijden zijn er al vanaf €6,45.

De voordelen van diepvriesmaaltijden

Vriesverse maaltijden worden klaargemaakt door professionele koks. Daarna wordt het direct teruggevroren (shockfreeze). Hierdoor blijven de belangrijke voedingsstoffen optimaal behouden. De maaltijd blijft vaak minimaal een jaar houdbaar in de vriezer. Als u niet zo’n grote vriezer heeft is de koelkast ook een optie (voor een dag of 4/5).

 • Blijft maandenlang goed in de vriezer.
 • Gemakkelijk te bewaren in de vriezer.
 • Kleur, geur en smaak blijven gewaarborgd.
 • Diepvriesmaaltijden zijn al bestellen voor €5,85.

Tafeltje dekje aan huis bestellen

Wanneer zelf opwarmen niet lukt dan kan tafeltje dekje interessant zijn. Al het eten wordt opgewarmd geleverd. U kunt meteen aanschuiven. Dit wordt vaak georganiseerd door vrijwilligers of – indien actief – een stichting welzijn Provincie Zuid-Holland. Opmerking: het is dus zo dat u direct aan tafel moet op het moment dat de leveranciers langs is geweest.

 • U kan gelijk aan tafel.
 • Op lokaal niveau zijn er veel stichtingen en horecazaken die hierbij helpen.
 • U kiest zelf een geschikt moment waarop de bezorger langskomt.

Dieetmaaltijden laten bezorgen

Tafeltje Dekje leveranciers denken steeds beter mee als het gaat om verschillende leefwijzen en voedingsstijlen. U kunt dan denken aan veganistisch, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, eiwitrijk, koolhydraatarm. Er zijn ook gemalen maaltijden als het kauwen moeizaam gaat. In het geval slikken een probleem is is er ook een assortiment vloeibare producten.

 • Zoutarm: verlaagt het risico op een nierziekte.
 • Eiwitrijk: zorgt dat je langer vol zit en dus minder gaat snoepen.
 • Glutenvrij: bijvoorbeeld bij een glutenintolerantie of coeliakie.
 • Lactosevrij: maaltijden die bereid zijn zonder melkproducten.
 • Koolhydraatarm: minder risico op hart- en vaatziekten.
 • Diabetes: aangepaste receptuur met beperkte suikers en veel onbewerkte producten.
 • Vegetarische maaltijden Provincie Zuid-Holland: in plaats van vlees/vis eet je eieren, peulvruchten, tofu of tempé.
 • Vegan / plantaardig: draag bij aan een beter milieu.
Bekijk de mogelijkheden in o.a. Lisse, Hillegom, Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Voorschoten, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Westland, Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp, Teylingen, Zoeterwoude, Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Nieuwkoop, Kaag en Braassem, Den Haag, Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland, Zoetermeer, Waddinxveen, Gouda, Krimpenerwaard, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Alblasserdam, Ridderkerk, Barendrecht, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Albrandswaard, Nissewaard, Hellevoetsluis, Brielle, Westvoorne, Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard, Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Molenlanden, Hardinxveld-Giessendam, Giessenlanden en Gorinchem.